summering av lördagens(23/1) v75 omgång

Ja vad säger man? Grattis till dom 22 nya miljonärerna! Jag intalar mig varje gång det ska travas på Åby att låta bli att slänga pengarna i sjön. Men min självkaraktär är inte allt för stark att motstå denna frestelse som Åby alltid bjuder på.

Erik is back bakom springarna igen från semestern i Thailand som tydligen gjorde susen. Började året med 3 segrar direkt i v-75. Imponerande enligt mig. Han kan den mannen. Frågan är varför han inte vann årets kusk 2009?

Tydligt är iaf att B.Goop skulle behöva semester. Är det ens lagligt att galloppera bort så många favoriter på så kort tid? (På v75 tävlingar) Nej, kanske han skulle gjort som Erik och druckit några paraplydrinkar på beachen.

Med facit i hand efteråt så tycker jag omgången på Åby inte verkade allt för svår, men det var tydligt att det var det. Konstigt.

Dock för min del är det nu slutspelat på ”Roberto” har jagat han en längre tid, men det slutade med stolpe ut IGEN. Trist.

Annonser
 1. #1 av dujorha på 26 januari, 2010 - 14:58

  Att du inte känner igen ett ”flockdjur” som Roberto är… må ja säga !

  Mvh. dujorha

  • #2 av Allt Om Spel Och Tips på 26 januari, 2010 - 15:26

   Alla hästar är flockdjur, Roberto må kanske vara lite annorlunda, men denna gången var det nära.
   /NS

   • #3 av dujorha på 27 januari, 2010 - 14:43

    Det är ju ”kännetecknet” på detta i travvärlden när hästen springer med o ser fin ut i ryggar men vid fritt o krav på att springa om… blir ”modlösa” eller reagerar med att bromsa vid drivningen som sker från kusken !

    Mvh. Dujorha ps. har sett kuskar som i det läget plockar upp hästen på bettet o får den att tro något annan, o får mindre broms o kan t.o.m gå om framförvarande häst.ds

   • #4 av Allt Om Spel Och Tips på 27 januari, 2010 - 15:06

    Så du menar att Uhrberg inte har den rätta känslan att få hästen att tro att den inte är ett flockdjur? Eller att hästen är för smart för att gå på kuskens drivningar? och hellre hänger med gänget?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: