5 av 6

Jaha? En relativt enkel och hyffsat favoritbetonad omgång av V64 är över. Det slutade med 5 pinnar inne av 6. Dom 5 första loppen var tankarna helt rätt inne. Men så skulle det avgöras i sista. 1 häst kvar på bongen, nr 7 Moga Kannibalen. Gick inte riktigt som jag tänkt mig där, segraren var inte den rätta hästen, men 2:an respektive 3:an i mål räknade jag med vara där framme.

Favoriten  Alvena Nonstop var verkligen Nonstoppable. Öppnade i ruskigt tempo och höll tempot högt runt om, trodde aldrig det skulle hålla hela vägen, men det gjorde det, starkt. Därav det höga tempot gick min tanke aldrig in då Moga Kannibalen hamnade utvändigt ledaren tillslut istället för att överta ledningen. Där sloknade han helt när attackerna kom från hästarna bak i ledet eller var det möjligtvis order från tränare att  falla tillbaka in i banan när detta skulle ske? Och det låter helt osannolikt. Såg billigt ut att inte svara och utmana. Försökte inte ens, bara satt och log när alla runda han. Eller var han helt enkelt trött och sket i det?

Värt att notera dock är Unix Broddes spurt sista 300 metrarna. Rundar alla utom en. Och nr 6 kom på 3 plats som jag varnade för.

Annonser

, ,

  1. Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: